Op de pal zuidelijk gelegen helling van de Vrakelberg te Ubachsberg is in 2007 en 2010 door Marjolein en Jo Aelmans een wijngaard aangelegd. Van de druiven worden zowel stille als mousserende wijnen gemaakt.

De combinatie van de Zuid-Limburgse rijke lössgrond en de kalkrijke bodem staan garant voor frisse sprankelende wijnen welke met de nodige toewijding en vakmanschap worden geproduceerd. De Vrakelberger wijnen worden gekenmerkt door een verrassend bloemig en exotisch bouquet.

image000892

Wit Cuvée 2022

Johanniter, Sauvignon Gris & Solaris

De Wit Cuvée 2022 wordt gekenmerkt door een verrassend bloemig en exotisch bouquet. Deze verfrissende wijn heeft een heerlijke geur en een volle smaak met tonen van rijpe peer.

Wit 2020

Johanniter Select

De Wit 2020 Johanniter Select is een verfijnde witte wijn die de expressieve kenmerken van de Johanniter-druif tot in de perfectie belichaamt. Met zijn levendige aroma’s en frisse smaak is deze wijn een uitstekende keuze voor liefhebbers van elegante witte wijnen.

WhatsApp Image 2024-03-28 at 09.27.51

Rood 2022

Monarch

Deze betoverende Vrakelberger Rood uit 2022 kenmerkt zich door een harmonieus samenspel van lichte houttonen en zwart fruit gevolgd door een subtiel kruidig karakter.

image00046

Rosé 2022

Cabernet Cortis met lagering op eiken

De Rosé 2022 Cabernet Cortis met lagering op eiken van Vrakelberger wijnen onderscheidt zich door een verrassend bloemig en exotisch aroma. Deze verfrissende rosé, gemaakt van de Cabernet Cortis druif en gelagerd op eiken, biedt een verrassende complexiteit en een krachtige stijl.

Rosé Mousserend Brut 2019

Pinot Noir

De Rosé Mousserend Brut 2019 is gemaakt van de Pinot Noir druiven. Deze verfijnde mousserende wijn biedt een unieke combinatie van frisheid en elegantie, met levendige aroma’s van rood fruit en een verfijnde mousse.

image00052

Rosé Mousserend Brut 2021

Monarch en Pinot Noir

Deze mousserende rosé uit 2021 is tot stand gebracht volgens de méthode traditionelle, waarbij de tweede gisting van de wijn plaatsvindt in de fles. Een heerlijke aromatische, complexe wijn met tonen van rood fruit en een fijne mousse.